Bändi

 

  

   Laulu / basso - Mark R. Fox                                  

   Rytmikitara J. Helanneva

   LeadkitaraJanne

   Rummut - Riku

 
 

Historiaa

Soulful Inferno sai alkunsa alkukesästä 2016, jolloin  Blackouts (2011 - 2016) orkesterin aktiivitoiminta oli tullut päätökseensä ja jonka jatkoideoita olivat jääneet visioimaan rumpali Riku, kitaristit Janne, J.Helanneva sekä uudeksi basistiksi alkuvuodesta 2016 liittynyt Mark R. Fox. 

J. Helanneva oli tehnyt yhteistyötä Foxin kanssa jo pari vuotta Poe's Army projektin puitteissa ja suunnitelmien edetessä Foxista tuli nyt myös yhtyeen uusi solisti.

Tällä ryhmällä päätettiin jatkaa eteenpäin, joka soittaisi pääosassa itse säveltämäänsä/sanoittamaansa englanninkielistä materiaalia, mutta settiin kuuluisi myös lisänä muutama todellinen rock klassikko. 

Linjaukseksi valikoitui etupäässä classic rock ja bändin ilmaisua suoraviivaistettiin, mutta silti riittävän avarakatseisesti, jolloin muutkin vaihtoehto-rock sekä indie suuntaukset olivat yhä mahdollisia.

Treenikämpällä kokeiltiin rohkeasti erilaisia ideoita ja omia biisejä alkoi syntyä jatkuvasti vain lisää.

Lyriikat ovat oleellinen osa bändikuvaa ja ne ovat saaneet tummasävytteisen sekä syvällisemmän leiman, käsitellen mm. mytologiaa kuin arjen raadollisuuttakin filosofisesta näkökulmasta. Tämän konseptin myötä bändi ristittiin Soulful Inferno nimiseksi 2016 loppuun mennessä.

Bändi teki tribuuttikeikkansa akustisesti (alunperin sähköisesti suunnitellun sijaan aikataulullisista syistä sekä yhden miehen vajauksella) triona kesällä 2017.

Materiaaliimme pääset halutessasi tutustumaan helposti sivuston demo-osiosta.

Kaikenlainen rakentava palaute on tervetullutta, jota otamme mielellämme vastaan!

- Soulful Inferno -

 

 

 


 

                    email: soulful.inferno@gmail.com